Foto: Pixabay

Fanovi Jonnyja Deepa potpisuju online peticiju za njegov povratak u film Pirati s Kariba.

“Moraju ga vratiti da vlada morima, u protivnom, bez našega Kapetana, nikada nećemo gledati ni jedan film Pirata s Kariba”, napisali su fanovi u peticiji. Johnny Depp glumio je kapetana Jacka Sparrowa te se smatra da je upravo on jedan od razloga velike uspješnice filma. Uloga u nastavku Pirata s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera donijela je Deppu nominaciju za Oskara za najboljeg glumca 2003. godine.

U petom nastavku filma, predstavljeni su novi likovi, fanovi su radnju opisali previše kompliciranom, a blockbuster je propao. Disney je najavio šesti film, u kojemu također neće glumiti Johnny Depp, odnosno neće biti lika Jacka Sparrowa, što je naljutilo fanove, prenosi Screenrant.

Depp je u posljednje vrijeme često na meti tabloida. Naime, vodio je sudsku bitku protiv bivše supruge Amber Heard koja ga je optužila za fizičko i verbalno zlostavljanje, nakon čega je Deep optužio britanski časopis The Sun i bivšu suprugu za klevetu.

Britanski sud presudio je protiv Deppa, koji je nedugo zatim na objavio da ga je Warner Bros. zatražio da odstupi od uloge Grindelwalda u nadolazećem nastavku filma Čudesne zvijeri. Taj je događaj pokrenuo ponovno potpisivanje stare peticije o povratku Johnnyja Deppa u Pirate s Kariba. Osim toga, pokrenuta je i nova peticija kojom Deppovi fanovi žele izbaciti njegovu bivšu suprugu iz nastavka filma Aquaman.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Johnny Depp (@johnnydepp)