Foto: Marija Horvat

Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta (HAZEF) organizira konferenciju “Poduzetnička akademija: in medias res” s inicijativom širenja poduzetničkog duha među mladima. Konferencija se održava danas i sutra na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a prenosi se online. Ovo izdanje poduzetničke akademije ubacit će polaznike u podsvijest potrošača i objasniti kako se tamo zadržati.

“Nemojte pokušavati pratiti trendove – naučite kako ih postavljati. Saznajte iz prve ruke što znači biti student-poduzetnik, kakve su prilike dostupne i kako imati dovoljno ‘para i muzike'”, poručuju organizatori.

Konferencija će prikazati dobre i loše primjere marketinških kampanja iz kojih se može učit, a ponudit će i odgovor na pitanje je li etici mjesto u marketinškoj komunikaciji? Predavači su Marijan Palić, stručnjak za sportski i digitalni marketing i autor najprodavanije marketinške knjige 2019 “Atomski marketing”, ravnateljica instituta za neuromarketing te profesorica na Oxford Business College doc.dr.sc. Hedda Martina Šola, Boris Kovaček, direktor agencije Pepermint i Weekend Media Festivala i Slaven Damjanović, student Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje i osnivač startupa eAgrar i GLAMOS.

Prijave se izvršavaju putem obrasca, a po završetku događanja, polaznici dobivaju i službeni certifikat.