Foto: Josip Krivacic

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održat će se treća ovogodišnja postaja Maratona karijera, projekta udruge Centar za razvoj mladih. U petak u 12 sati predavanje će održati Morana Zibar, strastvena kvizoljupka i lovkinja u kvizu Hrvatske Radiotelevizije, “Potjera”.

Morana Zibar magistrirala je komparativnu književnost, a od 2007. godine je freelancerica – radi kao prevoditeljica, lektorica, copywriterica te za sebe kaže da je piskaralo opće prakse. Javnosti je najpoznatija kao lovkinja u “Potjeri” pa će tako i predavanjem “Potjera za znanjem” pojasniti čemu ju je naučio fakultet, a čemu život.

Ovaj projekt na matične fakultete vraća stručnjake koji su ostvarili zapažen uspjeh u području svojega djelovanja. Osim toga, Zibar će otkriti i kako svoje strasti – kviz, gastronomiju, vino i putovanja, pretvara u posao i uživa u tome.

Maraton karijera skup je predavanja kojima Centar za razvoj mladih već treću godinu zaredom okuplja stručnjake i uspješne ljude iz različitih područja s ciljem osvješćivanja studenata o mogućnostima koje imaju te karijeri koju mogu ostvariti. Ove se godine dio predavanja održava i virtualno, a više informacija o projektu i predavačima može se pronaći na društvenim mrežama projekta.

Broj sudionika za predavanje Morane Zibar je ograničen, a za prijavu potrebno je registrirati se putem poveznice.

Global je medijski pokrovitelj Maratona karijera.