FOTO: PROMO

Nezaobilazno okupljalište mladih STEM-ovaca po četvrti put bit će Fakultet elektrotehnike i računarstva čiji Centar Karijera, zajedno s udrugom eStudent, i ove godine organizira Career Speed Dating koji polako postaje njihova tradicija. Prošle je godine događaj vrvio znatiželjnim, ali i nervoznim studentima koji su htjeli iskoristiti svojih osam minuta da bi popričali s mnogobrojnim tech tvrtkama iz različitih industrija.

Ovaj jedinstveni spoj razgovora za posao i speed datea stvara platformu koja omogućava direktan kontakt budućih poslodavaca sa studentima, a njima nudi priliku prakse ili zaposlenja. Tako i ove godine, Career Speed Dating okuplja 48 poduzeća (kao što su Rimac Automobili, Infobip, Exordium Games i mnogi drugi) iz dvanaest industrija podijeljenih u osam skupina.

12. PROSINCA KREĆE POTRAGA ZA POSLODAVCIMA IZ SNOVA NA FER-U

Jednodnevni događaj održava se 12. prosinca, a prijave koje su krenule ovoga tjedna, bit će otvorene do petka, 29. studenog. Studenti koji žele iskoristiti ovu odličnu priliku, prijaviti se mogu na stranici careerdate.fer.hr, a prilikom prijave moraju priložiti svoj životopis te naznačiti u kojoj skupini žele graditi svoju karijeru.

Svi zainteresirani za ovaj događaj koji imaju pitanja o skupinama poduzeća, izgledu CV-a i slično, mogu se doći informirati na FER još 14. i 15. studenog od 11 do 15 sati, na Matematički odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta 15. studenog od 10 do 14 sati te na Tehničko veleučilište u Zagrebu 25. studenog, također od 10 do 14 sati.