Projekcija originalnog i nadasve kreativnog filma NLO – Neovisna lista oportunista, autora Vedrana Senjanovića i Dejana Oblaka, svi zainteresirani moći će pogledati u petak, 24. siječnja, u 12 sati u A dvorani na Fakultetu političkih znanosti. Ovo je prilika da se prisjetimo velikog Vedrana Senjanovića, bivšeg studenta FPZG-a i jednog od najvećih kreativnih talenata koji su izašali iz Lepušićeve. Vedran nas je nedavno napustio i svi koji su ga poznavali kažu da je sigurno s NLO-om negdje na nekom drugom planetu.

Ideja filma začeta je na kolegiju Televizijska informativna emisija, na FPZG-u, pa je ova projekcija zapravo povratak „na mjesto zločina“.

Skupina studenta prijavila se na parlamentarne izbore kao NLO – Neovisna lista oportunista. Njihov politički program nije postojao, a njihova je jedina ambicija bila – na svojoj koži iskušati što znači proći kroz žrvanj političke utakmice, prepustiti se mehanizmu izbornog sustava i ispitati njegove rupe i slabosti. Na kraju su izašli na izbore i osvojili – pogodite koliko glasova?

Dođite u petak u podne u Lepušićevu i otkrijte!