Foto: Unsplash

U subotu se tisuće pobornika predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Donalda Trumpa, okupilo na Trgu slobode u Washingtonu da bi mu pružili potporu i iskazali svoje nezadovoljstvo rezultatima na nedavno održanim predsjedničkim izborima, prenosi Hina.

Trg Slobode bio je preplavljen američkim zastavama i transparentima na kojima su bile uočljive poruke koje je Trump koristio u predizbornoj kampanji “Učinimo Ameriku ponovno velikom”, a Trump je na svom Twitter profilu dan prije prosvjeda napisao kako postoji mogućnost da posjeti svoje pobornike na prosvjedu, što nije učinio. Putem svog Twitter profila osvrnuo se na održano okupljanje.

“Dirljivo je vidjeti ovako golemu potporu, posebno ovakva spontana okupljanja kojih ima posvuda u zemlji, uključujući i ono veliko u Washingtonu u subotu”, napisao je Trump.

“Neka predsjednik Trump vidi tko stoji iza njega, neka osjeti našu ljubav prema njemu”, rekla je Kris Napolitana, pobornica Donalda Trumpa, prenosi Hina.

Iako je prošlo tjedan dana od kada je Joe Biden izabran za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Trump je tek danas na Twitteru javno priznao poraz, ali naglasio da je pobjeda Bidena namještena.