StoryEditor

RADIĆEVI DANI 2023. SC izdvojio pozamašna sredstva za TBF i Magazin, ali to neće utjecati na studente

Bend Šesti paviljon, koji je prošle godine na zadnju noć Radićevih dana napravio odličnu atmosferu, nastupat će i ove godine, kao predgrupa oba dana

27/04/2023 u 06:18 h
17050
DAMJAN ŽEZLINA

Na Radićevim danima koji će se i ove godine održati od 26. do 28. svibnja studenti će uživati u hitovima dvaju velikih izvođača - grupe TBF u petak te Magazin u subotu, objavio je Studentski Odbor Sava u domskoj grupi na Facebooku. Ovo su najveći izvođači koje "Sava" pamti na ovoj studentskoj manifestaciji, a koja godinama najavljuje kraj akademske godine.

Dominik Krapljan iz Studentskog Odbora Sava, koji u suradnji sa Studentskim centrom organizira događanje, kazao je da je SC za velika imena izdvojio pozamašna sredstva, ali to neće značiti naplaćivanje ulaza. Objasnio je da što se tiče pića nastoje osigurati promotivne cijene na šankovima. Uz to, dogovaraju promotivne cijene hrane i proizvoda u lokalima u blizini Studentskog doma.

Bend Šesti paviljon, koji je prošle godine na zadnju noć Radićevih dana unatoč kiši napravio odličnu atmosferu, nastupat će i ove godine, kao predgrupa oba dana.

"Mogu reći da je bilo odlično i vruće, ali dobra atmosfera je bila ključ. Zadnji dan padala je kiša, ali to se nije osjetilo - u gužvi ljudi i uz dobru glazbu zaista smo se dobro proveli", rekla je studentica Josipa Milavić kojoj su to bili prvi Radićevi dani, ujedno prvi nakon COVID-a.

Posljednji svibanjski vikend na Savi će biti prožet različitim aktivnostima poput turnira, sportskih natjecanja i zabavnih igara u organizaciji zavičajnih udruga. Krapljan je najavio i iznenađenja, ali nam nije htio otkriti o čemu se točno radi.

"Sava je ipak naš dom i važno je da se ovaj ogromni studentski party odvije bez ozljeda, povreda, šteta i bilo čega negativnog", zaključio je Krapljan koji se nada da će lijepo vrijeme začiniti atmosferu.

Vezani članci
26. travanj 2024 22:53