Foto: Matej Čelar

U srijedu počinje Reboot Infogamer. Dobra je to vijest za sve ljubitelje e-sportova, ali i moderne tehnologije općenito. Sedmo izdanje ovog sad već megafestivala tradicionalno se održava na Zagrebačkom Velesajmu, a da ne bi bilo gužve kao proteklih godina, organizatori na čelu s Damirom Đurovićem pobrinuli su se da događanje dobije prostor koji zaslužuje.

Zauzet će čak osam paviljona (7, 8, 8a, 9, 10, 11a, 11c, 11d) na Velesajmu, a očekuje se posjećenost koja bi mogla doseći 100.000 ljudi!

Od sadržaja na festivalu valja izdvojiti najveće nove svjetske gaming blockbustere, predstavljanje više od 100 indie game developera iz cijele Europe, najnoviji gaming hardver, spektakularne esports turnire, odlične softver i hardver trgovine te poklone za goste festivala.

Što se kompetetivnog dijela tiče, najviše pažnje privući će završnica A1 Adria lige, u kojoj će se natjecati ekipe u igrama Counter Strike: Global Offensive te League of Legends. I mnoge druge igre, poput Heartstonea, FIFA-e, Call Of Dutya i ostalih popularnih franšiza, moći ćete vidjeti na festivalu.

Posjetitelji će moći uživati i u čak više od 800 igraćih jedinica te u desecima VR uređaja, sve po dnevnoj cijeni ulaznice od 50 kuna te petodnevnoj cijeni ulaznice od 100 kuna.

Festival traje sve do nedjelje, 25. studenog.