Foto: Pexels

Iako je četvrto izdanje Sea Star Festivala prebačeno za iduću godinu, ljubitelji glazbe i dalje imaju priliku uživati u nastupima poznatih izvođača. Naime, Sea Star je pokrenuo prvi regionalni streaming festival koji se održava od 21. do 24. svibnja, na izvorne datume održavanja festivala, a koji donosi nastupe poznatih svjetskih i regionalnih glazbenika, koji su gostovali u Umagu.

Na Sea Star Stream Festivalu tako će biti prikazani nastupi izvođača poput Wu-Tang Clana, Fatboy Slima i Nine Kraviz, ali i Dubioze Kolektiv, Hladnog piva, Kiše metaka, Elementala i drugih. Nastupi će se emitirati u pravoj festivalskoj formi i satnici, od četvrtka do nedjelje s početkom u 19 i 19.30 sati, na službenoj web i Facebook stranici festivala.

Sea Star Festival, koji je ove godine odgođen zbog pandemije koronavirusa i propisanih epidemioloških mjera, održat će se 28. i 29. svibnja 2021. godine. Svi najavljeni izvođači potvrdili su svoje sudjelovanje i za iduću godinu, a organizatori najavljuju i nove goste. Posjetitelji će tako moći uživati u nastupima hip hop sastava Cypress Hill i tecno DJ-a Amelie Lens dok će elektronski dio upotpuniti Meduza, Damir Hoffman, Andrea Ljekaj i drugi. Domaći postav činit će Dubioza Kolektiv, Vojko V, Kuku$, z++, Buntai, ali i mnogi drugi.

Također, sve ulaznice, prijevozi i smještaji vrijede i za 2021. godinu, a oni kojima novi termin Sea Stara ne odgovara, moći će ostvariti povrat novca. Više informacija o prodaji novih ulaznica i rezervaciji smještaja moguće je naći na službenim web stranicama i društvenim mrežama festivala.