Foto: Freepik

Ovog vikenda otvorena je prva hrvatska selfie soba. Na Zagrebačkom Velesajmu postavljeno je desetak različitih setova na kojima se posjetitelji mogu fotografirati, stoji na Instagram profilu projekta. Reakcije posjetitelja na otvorenju bile su pozitivne kako je osnivačica projekta Kruna Josimović i očekivala.

Josimović vodi i Escape Room, a ideju za Selfie Room poduzetnica je dobila od drugih svjetskih gradova, koji imaju slične interijere. Interijer je zamišljen za sve naraštaje, sve one koji se žele fotografirati u različitim ambijentima i s raznim rekvizitima. Na izradi Selfie sobe radio je tim ljudi koji su se svakodnevno zabavljali fotografirajući se usput.

Među setovima za slikanje mogu se pronaći poznati ambijenti poput londonske govornice ili set kultne TV serije “Prijatelji”, a poduzetnica je istaknula da postoji mogućnost otvaranja još pokoje Selfie sobe u Hrvatskoj, posebice na moru.

“Ja sam jedna od onih koje nikad ne miruju i stalno nešto novo i kreativno traže, a iskustvo sam stekla na prvom dječjem Escape Roomu”, poručila je poduzetnica.