Foto: Croatian Tattoo Convention

Poslastica za sve ljubitelje tetovaža, piercinga, bodypaintinga i retro kulture, sad već tradicionalna Hrvatska Tattoo Konvencija, otvara svoja vrata od petka do nedjelje na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu 11d.

Sudjelovanje na ovogodišnjoj Hrvatskoj Tattoo Konvenciji najavili su brojni saloni tetoviranja iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Mađarske, Austrije, Japana, Njemačke  i Švicarske s više od 100 prijavljenih majstora tetoviranja. Ovaj puta u goste stiže svjetski poznati majstor Jurgis Mikalauskas, legenda realizam portreta u boji.

U sklopu konvencije na kraju svakog dana održavaju se izbori za najbolje tetovaže u raznim kategorijama, sudionici dobivaju bogate nagrade sponzora, a pobjednik konvencije dobiva pravo sudjelovanja i besplatan štand na najprestižnijoj Londonskoj Tattoo Konvenciji.

Osim majstora tetoviranja na konvenciji su prisutni izlagači sa svojom ponudom otkačene odjeće, jedinstvenim nakitom kao i raznim artiklima prateće industrije.

Također ove godine posjetitelji će imati priliku vidjeti Car&Bike Custom Show izložene američke oldtimer automobile, custom motore najpoznatijih prerađivača motocikala iz Slovenije i Hrvatske a po prvi puta u Hrvatskoj imati ćete priliku i uživo vidjeti cestovno čudovište, jedinstveni Boss Hoss motocikl sa V8 pogonskim motorom!.

Održat će se i izbor za najljepšu Pin-Up djevojku, natjecanje koje svaki puta privlači veliki broj djevojaka i fotografa, a bodypainting majstori oslikavati će tijela svojih modela.

U zabavnom dijelu programa nastupiti će međunarodni burlesque performeri, mađioničari, hodači na štulama i plesači.

U petak će Tattoo Konvencija biti otvorena od podneva do 1 sat u noći, u subotu od 10 do 24 sata, a u nedjelju od 10 do 20 sati.