StoryEditor

UMIROVLJENJE KAPETANA Karizmatični Velšanin odlučio okončati svoju nogometnu karijeru

‘Nakon pažljivog i promišljenog razmišljanja, najavljujem svoje trenutno povlačenje iz klupskog i međunarodnog nogometa‘, napisao je Bale na svom Facebook profilu

11/01/2023 u 07:27 h
14555
Pixabay

Kapetan velške nogometne reprezentacije i nogometaš američkog Los Angeles FC, 33-godišnji Gareth Bale najavio je da se povlači s terena. Bale je preko svog službenog Facebook profila objavio dvije objave, jedan posvećen velškom narodu i nacionalnoj reprezentaciji, a drugu upućen cijeloj nogometnoj naciji.

"Nakon pažljivog razmišljanja, najavljujem svoje trenutno povlačenje iz klupskog i međunarodnog nogometa. Osjećam se nevjerojatno sretno što sam ostvario svoj san igrajući sport koji volim", navodi Gareth Bale na Facebooku.

Bale je igrao za Southampton, Tottenham, Real Madrid i Los Angeles FC. Najduže se zadržao u Tottenhamu i Real Madridu gdje je u dva navrata bio suigrač kapetana naše reprezentacije Luke Modrića, navode Sportske novosti.

Karijeru je okrunio s pet naslova Lige prvaka, kao i s tri naslova španjolskog prvenstva te s jednim španjolskim kupom i superkupom i to sve za vrijeme boravka u Real Madridu. U zalasku svoje karijere osvojio je i američki Major League Soccer s LAFC-om.

"Odluka da se umirovim od reprezentativnog nogometa bila je daleko najteža u mom životu. Za sada se udaljujem, ali ne od tima koji živi u meni u teče mojim venama. Ipak, zmaj na mom dresu je sve što mi treba. Zajedno snažniji", stoji na Baleovom Facebooku.

Vezani članci
19. svibanj 2024 20:41