Foto: Press

Start-upovi će ponovo dobiti veliku priliku predstaviti se potencijalnim investitorima, i to na četvrtom izdanu konferencije Zagreb Connect, koju u suradnji s Hrvatskom mrežom poslovnih anđela – CRANE organizira Grad Zagreb, 6. prosinca u Kongresnom centru na Zagrebačkom velesajmu.

Petnaest najboljih start-upova brusit će svoje vještine na bootcamp radionicama pod vodstvom svjetski priznatih mentora gdje će naučiti kako učiniti upravo njihov projekt najprimamljivijim. Tri finalista dobiti će priliku da realiziraju svoje ideje, kao i novčanu nagradu ukupne vrijednosti 130.000 kuna.

Petnaest najboljih start-upova brusit će svoje vještine na bootcamp radionicama pod vodstvom svjetski priznatih mentora

Već četvrtu godinu podršku organizatorima pruža Veleposlanstvo Izraela u Republici Hrvatskoj te će Zagreb Connect ugostiti predstavnike izraelske start-up zajednice. Ugostit će i Julie Meyer, direktoricu tvrtke Ariadne Capital iz SAD-a i Vasju Vebera, osnivača Viberatea iz Slovenije (glazbeni eko sistem baziran na blockchainu), kao i  brojne druge stručnjake i ugledne goste koji će sudionicima prenijeti svoja znanja i prezentirati aktualne start-up trendove. Očekuje se više od 500 investitora, start-up poduzetnika, uglednih predavača te posjetitelja.

Konferencija nije blagodatna samo za pobjednike, već sve mlade poduzetnike i poduzetnike amatere. Svaki prijavljeni tim bit će predstavljen u brošuri konferencije koja će biti dostupna poslovnim anđelima diljem svijeta. Na jedinstven i interaktivan način svi prisutni imaju mogućnost dobiti uvid u najnovije tržišne trendove, steći nova znanja i vještine te učiti od iskusnih poduzetnika. Kako i samo ime govori, svi kojima je to u interesu, imaju mogućnost povezati se putem networkinga s potencijalnim partnerima i investitorima.

Organizatori pozivaju sve start-up tvrtke i pojedince koji imaju dobre poslovne projekte da se prijave za natjecanje na Zagreb Connectu. Rok prijave je 1. studenoga 2017., a zainteresirani se mogu prijaviti putem internetske stranice: zagrebconnect.hr.