StoryEditor

PRAZNIK RADA U MAKSIMIRU Grah i štrukle samo što nisu spremne, a na pozornicu stiže i Gibonni

Mala pozornica rezervirana je za razne kreativne radionice u organizaciji centra za kulturu, razne predstave, nastupe nekoliko plesnih skupina te KRIP-ov pub kviz, kako bi u slavlju mogli sudjelovati i oni najmlađi

Autor:
Ivana Špilj
30/04/2024 u 14:14 h
<p>Praznik rada u Maksimiru</p>
Praznik rada u MaksimiruGRAD ZAGREB

Tisuće porcija graha i štrukli samo što nije spremno za sutrašnju proslavu praznika rada, koja se i ove godine sprema u zagrebačkom parku Maksimir. Posjetitelje će osim tradicionalne hrane, dočekati i bogati kulturno-umjetnički program te dobra zabava.

Dvije maksimirske pozornice ugostit će nekoliko glazbenika, a najiščekivaniji je nastup Gibonnija, te zvijezde The Voicea Martina Kosoveca, koji će održati nastupe u kojima mogu uživati sve generacije. Osim njih, pozornicu će zauzeti i Ivana Galić, SoulBeat, Zagrebački orkestar ZET-a, ali i gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Mala pozornica rezervirana je za razne kreativne radionice u organizaciji centra za kulturu, razne predstave, nastupe nekoliko plesnih skupina te KRIP-ov pub kviz, kako bi u slavlju mogli sudjelovati i oni najmlađi.

Vezani članci
17. svibanj 2024 09:40