StoryEditor

SVEUČILIŠTE U SPLITU Otvorene prijave za mlade poduzetnike za Studentski poduzetnički inkubator

Studenti će moći samostalno kreirati poslovni model te izraditi marketinške strategije, a oni najuspješniji će imati priliku inozemnim investitorima prezentirati svoj proizvod

20/01/2023 u 14:17 h
12749
MIRANDA CIKOTIC/PIXSELL

Poduzetnički inkubator splitskog Ekonomski fakulteta otvorio je prijave za program "Studentska poslovna akademija", a program je namijenjen svim studentima s poduzetničkim idejama ili projektima. Studenti će moći samostalno kreirati poslovni model te izraditi marketinške strategije, a oni najuspješniji će imati priliku inozemnim investitorima prezentirati svoj proizvod, prenosi Split Tech City.

"Studentska poslovna akademija" sastoji se od desetotjednih radionica tijekom kojih će polaznici imati priliku čuti predavanja međunarodnih, poslovnih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom. Tijekom cijelog programa studenti će imati podršku mentora i moći će sudjelovati na raznim networking eventima, a najavljena su i neformalna druženja.

Kako navodi Sveučilište u Splitu, Studentski Poduzetnički Inkubator inače organizira razne događaje i konferencije, kao što su STup! (međunarodno sveučilišno startup natjecanje), Get in the Ring (natjecanje najinovativnijih poduzetnika), Global Entrepreneurship Week (Svjetski tjedan poduzetništva) i brojne druge. Osim toga, inkubator pruža studentima tehnički opremljen co-working prostor za rad u kojem mogu razvijati svoje poslovne ideje.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice, a prijave traju do 1. veljače 2023. godine.

Vezani članci
17. svibanj 2024 05:29