Planirate li uskoro na road trip u vlastitom automobilu, ili pak unajmiti rent a car u nekoj stranoj državi, driverabroad.com prava je stranica da se informirate o svemu što bi vam moglo biti korisno. Ta internetska stranica sadrži detaljan pregled cesta više od 200 zemalja svijeta te putopise i savjete o najpopularnijim road tripovima, poput Route 66, Star Wars rute u Tunisu i mnogih drugih.

Ovdje ćete naići na neke neuobičajene informacije poput popisa najopasnijih i najprometnijih cesta na svijetu ili čudnih prometnih zakona (npr., u Cipru se ne smije piti voda tijekom vožnje, u Rusiji ne smijete voziti prljav automobil). Korisne će vam sigurno biti informacije o cijeni goriva, alkoholnoj granici za vožnju i prometnim kaznama u bilo kojoj zemlji svijeta.

Na vrhu je stranice alatna traka pa klikom na “Countries” (države), možete odabrati zemlju koja vas zanima i sve o ondašnjem prometu. U kojim se državama vozi po desnoj, a u kojima po lijevoj strani, savjete o rent a caru i osiguranju, kao i informacije gdje ne postoji usluga rent a cara – također su podaci koje možete naći na internetskoj stranici driverabroad.com.