StoryEditor

OTP BANKA INmusic blagdanski paket: najbolji božićni dar

INmusic blagdanski paket u prodaji je od 9. studenoga do 31. prosinca 2018. godine ili do isteka zaliha
Autor:
Global.
17/11/2018 u 10:33 h
OTP Oglas - 11/2018
OTP Oglas - 11/2018

INmusic festival šestu godinu nastavlja partnerstvo s OTP bankom, koja će i na 14. izdanju najvećeg open air festivala osigurati sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja. S obzirom na to da se blagdani bliže, a festivalski blagdanski paket je već osam godina omiljeni dar među glazbenom publikom, i ove godine svoje najdraže glazbofile možete usrećiti s INmusic blagdanskim paketom.

Kao i prethodnih godina, uz trodnevnu ulaznicu za INmusic festival #14, blagdanski paket sadrži još vrijednih darova. OTP banka u svakom blagdanskom paketu daruje vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu Mastercard® contactless prepaid kartice OTP banke koja omogućava najbrže plaćanje na festivalu, dok INmusic festival daruje posebno dizajniranu festivalsku majicu svim vjernim posjetiteljima.

OTP banka u svakom blagdanskom paketu daruje vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu Mastercard® contactless prepaid kartice OTP banke koja omogućava najbrže plaćanje na festivalu, dok INmusic festival daruje posebno dizajniranu festivalsku majicu svim vjernim posjetiteljima

INmusic blagdanski paket u prodaji je od 9. studenoga do 31. prosinca 2018. godine ili do isteka zaliha. Količina INmusic blagdanskih paketa je ograničena. Organizatori festivala najavili su i promjenu cijene ulaznica i blagdanskih paketa s objavom velikog iznenađenja za svoju vjernu publiku najavljenom za 30. studenoga.

Za posjetitelje koji ne nabave svoju ulaznicu u sklopu blagdanskog paketa, OTP banka će od početka sljedeće godine osigurati mogućnost uplate ulaznica za festival u više od stotinu poslovnica OTP banke širom Hrvatske.

Četrnaesto izdanje INmusic festivala održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. Vidimo se na INmusicu!

16. travanj 2024 14:25