StoryEditor

CITY POTOPIO BAYERN Haaland golom i asistencijom približio ‘Građane‘ polufinalu

Marcelo Brozović bio je kapetan, dok su Petar Musa i Josip Stanišić gledali utakmicu s klupe

Autor:
Roko Silov
12/04/2023 u 06:00 h
14806
UNSPLASH

U prvim utakmicama četvrtfinala Lige prvaka, Manchester City je na svom terenu nadigrao Bayern s 3-0. Milanski Inter kao gost u Lisabonu bio je bolji od Benfice s 2-0. Ovim pobjedama Inter i Manchester City približili su se polufinalu. Uzvrat nas čeka iduću srijedu kada ćemo znati polufinalne parove.

Manchester City - Bayern Munich 3:0

Rodri 27', Bernardo Silva 70', Erling Haaland 76'

Manchester City je na domaćem terenu savladao Bayern 3:0. Prvi pogodak je pao u 27. minuti sjajnim udarcem s velike udaljenosti Rodrija. S tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme, no do kraja utakmice City je zabio još dva pogotka. Najprije je Haaland u 70. minuti asistirao Bernardu Silvi koji je iz blizine glavom povećao rezultat na 2:0, pa je i sam iz blizine poslao loptu u donji lijevi kut i zabio za konačnih 3:0.

Benfica - Inter Milan 0:2

Nicolò Barella 51', Romelu Lukaku 82'

U drugoj utakmici večeri Inter je savladao Benficu na gostovanju s dva pogotka. Prvi pogodak za Inter postigao je Nicolo Barella u 51. minuti kad je dobro skočio na centaršut i pucao u donji lijevi kut. U 79. minuti Joao Mario je igrao rukom te je sudac Michael Oliver nakon konzultacije s VAR-om dodijelio Interu jedanaesterac koji je Lukaku realizirao i postavio konačnih 0:2.

Dodajemo na je u utakmici Benfica - Inter hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nosio kapetansku traku te odradio cijelu utakmicu, dok za Benficu Petar Musa nije ulazio u igru. Na utakmici Manchester - Bayern, Josip Stanišić je također cijelu utakmicu proveo na klupi.

Vezani članci
29. travanj 2024 02:38