StoryEditor

APPOTEKA Studentska putovanja lakša su uz ISIC iskaznicu i aplikaciju

Vlasnici kartice mogu ostvariti popuste na prijevoz, kupovinu, smještaj i brojne druge sadržaje

20/10/2022 u 17:27 h
13970
Patricija Turkalj/Global

Razdoblje studiranja jedno je od najboljih trenutaka za putovanja i stvaranje novih iskustava. Međutim, troškove kupovine, prijevoza i prehrane prosječnom je studentu često izazovno uklopiti u mjesečni budžet, bilo na putu ili kod kuće.

Za sve "putoholičare" i studente željne avanture International Student Identity Card (ISIC) pomoći će uštedjeti koju kunu (ili euro). ISIC je međunarodna iskaznica koja nudi razne pogodnosti i popuste za studente širom svijeta. Izdaje se u 130 zemalja te broji 4,5 milijuna korisnika i više od 40.000 pogodnosti. Svoju iskaznicu mogu dobiti svi studenti redovnih ili izvanrednih studija i srednjoškolci, a postoje iskaznice i za profesore te mlade koji ne studiraju.

"Zadovoljni smo odazivom studenata, a s rujnom brojimo oko 50 novih vlasnika ISIC kartice. Mnogi studenti ipak nisu u potpunosti upoznati sa širokim pogodnostima ISIC članstva jer su u ponudi razni popusti i ponude za hranu, kupovinu, prijevoz, smještaj, muzeje, zabavne sadržaje i još mnogo toga", ističu iz agencije Nomago Travel, predstavnika ISIC Hrvatska.

Članovi ISIC programa popuste mogu pronaći na službenoj stranici ISIC.org ili u ISIC aplikaciji, koja objedinjuje sve pogodnosti ISIC članstva na jednom mjestu. Korisnici aplikacije mogu pretraživati i pronaći popuste, dobiti obavijesti o novim i ograničenim ponudama te iskoristiti odabrane vaučere prilikom online kupovine ili na prodajnim mjestima partnera.

Za uživanje u pogodnostima članstva, studenti mogu izraditi ISIC karticu po cijeni od 85 kuna u agenciji Nomago Travel ili u Studentskom centru Zagreb. Popratnu ISIC aplikaciju moguće je preuzeti besplatno na Google Play i App Store trgovini.

Vezani članci
04. svibanj 2024 16:58