StoryEditor

ASIAN STREET FOOD Gastro festival posvećen azijskoj kuhinji vraća se na Strossmayerov trg

Na programu je i zabavni Food kviz, radionica Pinelli & Vino, cutting show chefa Marija Mihelja, a pred kraj festivala podijelit će se i 200 kamenica uz pjenušac Reserva Royal

Autor:
Ivana Špilj
30/04/2024 u 14:19 h
<p>Asian Street Food</p>
Asian Street FoodSANDRO SKLEPIC

Egzotični okusi i mirisi jugoistočne Azije uvući će se i u zagrebačke ulice, koje će po drugi puta ugostiti Asian Street Food Festival. Na Trgu Josipa Jurja Strossmayera, svi ljubitelji azijske kuhinje moći će kušati jela poput bao bunsa, gyoze, curryja, pad thaija, sushija, ramena, te razna jela od tune i tonu drugih delicija.

Festival počinje 6. svibnja, a deset postavljenih kućica odvest će posjetitelje na gastro putovanje azijskom kulturom i tradicijom. Osim hrane, na programu je i zabavni Food kviz, radionica Pinelli & Vino, cutting show chefa Marija Mihelja, a pred kraj festivala podijelit će se i 200 kamenica uz pjenušac Reserva Royal.

Posjetitelji će moći uživati i u izvedbama Zagreb Street Art umjetnika, te kao i uvijek pomno osmišljen glazbeni program i nastupi raznih DJ-eva pod kreativnom palicom Ozrena Kanceljaka.

Vezani članci
17. svibanj 2024 16:24