StoryEditor

STIŽE JOB FAIR Sajam poslova ove godine na novoj lokaciji uz štandove, radionice i panele

Posjetitelji će u razgovoru sa stručnjacima iz industrije moći saznati sve o mogućnostima obavljanja prakse i zaposlenja nakon studija te se tako upoznati s aktualnostima na tržištu rada

Autor:
Global
16/04/2024 u 09:40 h
<p>Job Fair</p>
Job FairJOB FAIR

Novo izdanje popularnog sajma poslova je pred vratima. Riječ je o 17. Job Fairu kojeg organiziraju zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva, Savez studenata FER-a i Klub studenata elektrotehnike (KSET) i to od 8. do 9. svibnja. U potrazi za modernim rješenjem koje će poboljšati iskustvo poduzeća i posjetitelja, ovogodišnja lokacija Job Faira je, poručuju organizatori, Mozaik Event Centar, točnije, dvorane Zemlja, Vatra i Voda.

"Pregršt domaćih i inozemnih poduzeća zainteresiranim studentima predstavit će svoje projekte, tehnologije i znanja na kreativno uređenim štandovima, talkovima, radionicama i panel raspravama. Na kraju prvog dana očekuje se i nezaobilazna Loosen up zabava", najavljuju organizatori.

image

Job Fair

JOB FAIR

Posjetitelji će u razgovoru sa stručnjacima iz industrije moći saznati sve o mogućnostima obavljanja prakse i zaposlenja nakon studija te se tako upoznati s aktualnostima na tržištu rada.

"Organizirati Job Fair svake godine je avantura. Trudimo se da bez obzira na izazove u gospodarskom i akademskom sektoru unaprijedimo odnose između našeg fakulteta i poduzeća iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Posjetiteljima želimo pružiti priliku da ostvare interakciju sa stručnjacima iz kvalitetnih tehnoloških poduzeća, ali i popratiti zanimljivosti iz gotovo svih industrija", izjavile su Nikolina Relić Sić s FER-a i Dijana Tot iz Saveza studenata FER-a.

Vezani članci
29. travanj 2024 19:38