FOTO: PIŠEM TI PO ZIDU/INSTAGRAM SCREENSHOT

Svaka žena ima svoju priču, a danas, više nego ikad, moguće je da se njezin glas čuje.

“Ovaj je projekt nastao jer sam patila od anksioznosti i tražila pomoć kako bih izašla iz tog kruga negativnih emocija. Opet, veći povod je bio to što je upravo anksioznost postala prva bolest mladih ljudi, kao i depresija. Nastaju u novije doba zbog društvenih mreža, ali i okruženja u kojem živimo”, priznala nam je Marija Gaura, jedna od osoba koje stoje iza novog projekta nastalog zahvaljujući suradnji dvaju brendova – Pišem ti po zidu i Studio Numero Five.

Foto: Petra Mikšik

Naime, na društvenim su se mrežama počele pojavljivati objave uz hešteg #aštoćeseloreći, u kojima su mnoge influencerice odlučile svojim sudjelovanjem ohrabriti druge da se otvore, prihvate i zavole svoje mane i budu ono što jesu – jedinstvene.

Radijske voditeljice Nina Slišković Goleš i Aleksandra Milinković, influencerice Paula Sikirić, Donna Lugonja Petković, Marija Čamber te mnoge druge prijatelji su projekta koji potiču druge da podijele javno svoje priče

“U tom se projektu pridružilo dosta Influencera jer od njih zapravo sve i kreće. Oni svojim sadržajem kreiraju sliku stvarnosti svojim pratiteljima, ali nije uvijek sve savršeno kako Instagram prikazuje. I to smo željeli približiti pratiteljima. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa, mana i vrlina. Nismo porculan, nismo savršeno obrađeni kamen”, rekla je Marija koja stoji iza spomenutog brenda, Pišem ti po zidu, koji od prodaje majica s prigodnim vizualom donira 20 kuna Centru za psihološku pomoć mladih.

Radijske voditeljice Nina Slišković Goleš i Aleksandra Milinković, influencerice Paula Sikirić, Donna Lugonja Petković, Marija Čamber, Petra Miksikova, Matea Miljan Rafaj te mnoge druge prijatelji su projekta koji potiču druge da podijele javno svoje priče.