StoryEditor

Uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI

Korištenjem portala GlobalNovine.eu smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost, te se GlobalNovine.eu ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem portala.

Portal GlobalNovine.eu zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obveze prethodne najave.

Portal GlobalNovine.eu polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Portal GlobalNovine.eu sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice.

Neki od linkova na portala GlobalNovine.eu vode na druge web stranice i servise. GlobalNovine.eu nema nadzor nad tim stranicama, servisima, dokumentima, podacima i drugim sadržajima, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Odnos između posjetitelja portala i oglašivača na i van portala GlobalNovine.eu isključivo je stvar dogovora posjetitelja i oglašivača. GlobalNovine.eu ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Neke rubrike na portalu GlobalNovine.eu mogu biti sponzorirane.  Sponzorstvo rubrike oglašivačima omogućuje plasman logotipa na istaknuto mjesto, ali ne uključuje mogućnost utjecaja na uređivanje rubrike.

Portal GlobalNovine.eu koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi korisnicima omogućio što bolje iskustvo pretraživanja i pregledavanja portala. Također, GlobalNovine.eu koristi prikupljanje podataka putem servisa kao što je Google Analytics. Smatra se da su korištenjem portala GlobalNovine.eu korisnici suglasni s uporabom kolačića i korištenjem analitičkih programa trećih strana.

PREUZIMANJE SADRŽAJA

Nije dopušteno neovlašteno preuzimanje i distribuiranje sadržaja s portala GlobalNovine.eu. U slučaju da drugi medij, pravna ili privatna osoba žele prenijeti neki autorski sadržaj, mogu to učiniti tako da: sačuvaju sadržajni integritet i smisao, sadržaj ne bude veći od 1200 znakova, autori i izvor budu jasno i u potpunosti istaknuti, da postoji jasno istaknut link na originalan sadržaj u slučaju da se sadržaj prenosi na portalu.

U slučaju intencije prenošenja šireg sadržaja od gore navedenog, potrebno je dobiti dopuštenje redakcije Globala.

SADRŽAJI PARTNERA

Na temelju ugovora, Global koristi fotografije agencije PIXSELL. Preuzimanje agencijskih fotografija od trećih strana, prenošenje i redistribucija nisu dozvoljeni.

Na temelju ugovora, Global koristi sadržaje i fotografije agencije HINA. Preuzimanje agencijskih sadržaja i fotografija od trećih strana, prenošenje i redistribucija nisu dozvoljeni.

ZAVRŠNE ODREDBE

Portal GlobalNovine.eu zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na internetskim stranicama portala.

25. travanj 2024 01:03