Foto: Pixabay

Suknja je oduvijek ženstveni komad odjeće, a laska svačijoj liniji. Midisuknja ističe struk te skriva bokove, često duljinom prelazi koljena, a izvrsno se kombinira uz košulju ili običan t-shirt.

Da će obilježiti predljetno vrijeme svojim elegantnim i romantičnim krojem jasno je prvim povećanjem temperatura. Zagrebačke ulice bile su ispunjene tim nadasve bezvremenskim klasikom. Tople večernje šetnje ili odlazak na festival na otvorenom sjajno će upotpuniti ovaj must-have komad koji dobro nose i visoke i niske djevojke.

Osim što su midisuknje “nezahtjevne” za održavanje i kombiniranje, uvijek izgledaju udobno i otmjeno. Lepršavi model može biti dobra odjevna kombinacija za razgovor za posao ili odlazak na fakultet. Na nju možete nositi tenisice, sandale, salonke, čizme ili gležnjače.Mogućnosti je pregršt, a na vama je da odaberete.

Ako ste dosljedniji stilu rokerice vaš outfit definitivno će dobro “zaokružiti” čizme, međutim ako ste uvijek sebi vjerna romantičarka, izbor će definitivno pasti na jednostavne sandale ili salonke.

Ako želite pojačati efekt midisuknje i ne volite jednostavne komade uvijek možete odabrati modele s dodanim volanima, zanimljivim printom ili pak plisirani model. Bilo kako bilo, sigurno nećete požaliti kombinirati ovu suknjicu za kasne ljetne večernje šetnje ili u ranu jesen.