StoryEditor

OTP BANKA Poznati prvi izvođači četrnaestog INmusica

Istinske rock-ikone, veličanstveni The Cure, svoj će prvi nastup u Hrvatskoj održati na glavnoj pozornici našeg najvećeg open air festivala
Autor:
Global.
14/12/2018 u 13:47 h
The Cure
The Cure

Prvi headliner INmusic festivala koji će se održati u lipnju je - The Cure, jedan od najutjecajnijih rock-bendova! Istinske rock-ikone, veličanstveni The Cure, svoj će prvi nastup u Hrvatskoj održati na glavnoj pozornici našega najvećeg open air festivala. The Cure je jedan od najuspješnijih alternativnih rock-bendova svih vremena, s više od 27 milijuna prodanih albuma, 13 izdanih studijskih albuma i više od 30 singlova, a na INmusic festivalu proslavit će četrdeset godina karijere.

Presjek vrhunske karijere The Curea uključuje sve njihove bezvremenske hitove, od "A Forest" i "Boys Don‘t Cry", "The Love Cats”, do "Lullaby”, "Just Like Heaven”, "Lovesong”, "Pictures of You”, "Friday I’m In Love”, i brojnih drugih hitova koje će u lipnju 2019. godine svirati na glavnoj pozornici INmusic festivala.

Na festivalu će im se pridružiti i Foals, jedan od najboljih britanskih live bendova i najhvaljenijih mladih glazbenih snaga, koji na glavnu pozornicu INmusic festivala #14 dolazi u sklopu promocije novog albuma. Uz četiri hvaljena studijska albuma i stotine beskompromisno energičnih nastupa, reputaciju jednog od najboljih indie-bendova na svjetskoj sceni dodatno su naglasile međunarodne glazbene nagrade. Dobitnici su Q Award i The Sun Bizzare nagrade za najbolji live bend te dvostruki nositelji NME-ovih titula za najbolju pjesmu ("Spanish Sahara" 2011. godine i "Inhaler" 2013. godine) kao i za najbolji album ("What Went Down" 2016. godine).

Ulaznice možete uplatiti u više od 140 poslovnica OTP banke od 2. siječnja, a ne zaboravite i na Mastercard prepaid karticu OTP banke za brzo i jednostavno beskontaktno plaćanje

Američka kantautorica Laura Pergolizzi, poznatija kao LP, na INmusic festival dolazi u sklopu ljetne turneje kojom će promovirati svoj upravo objavljen peti studijski album "Heart To Mouth". Ta je sjajna kantautorica srca publike osvojila pjesmama "Lost On You", "Muddy Waters" i "When We’re High", a najveći joj je hit "Lost On You" dosad premašio broj od 500 milijuna streamova na digitalnim servisima. U samo godinu dana njezini su singlovi ostvarili više od 280 milijuna pregleda na YouTubeu, uz odlične kritike časopisa poput Billboarda, V Magazinea, Interviewa i brojnih drugih.

Ulaznice možete uplatiti u više od 140 poslovnica OTP banke počevši od 2. siječnja, a ne zaboravite i na Mastercard prepaid karticu OTP banke za brzo i jednostavno beskontaktno plaćanje. Vjerujte, poboljšat će svako festivalsko iskustvo!

Četrnaesto izdanje INmusic festivala održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. uz podršku OTP banke koja i u 2019. godini omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu.

03. listopad 2023 23:33