Ti razmišljaj o studiranju, a mi ćemo ti pomoći s upravljanjem financijama. PBZ je za studente osmislio PBZ Educa kredite kojima možeš pokriti troškove studiranja ili školarine u zemlji i inozemstvu. Do Educa kredita možeš uz posebne pogodnosti do 31. prosinca 2017. godine – bez naknade za obradu kreditnog zahtjeva.

Prvi korak ka financijskoj neovisnosti

Osim kredita za školovanje, želimo ti pomoći i da napraviš prvi konkretan korak prema financijskoj neovisnosti. Zato smo u izabranim poslovnicama PBZ-a (Cibona i Cvjetni trg u Zagrebu, Osijek, Pula i Split) kreirali studentske zone – prostor namijenjen isključivo studentima.

U studentskim ćeš zonama pronaći studentske bankare koji će te voditi kroz sve procese; od regularnog bankarskog poslovanja, ugovaranja usluga iz naše studentske ponude do savjetovanja o svim dostupnim uvjetima i pogodnostima. Dok kratko čekaš na svoj red, ugodno se smjesti u fotelju, listaj časopis ili surfaj besplatnim internetom. Slobodno se koristi i našim iPadima.

Studentski paket s dodatnim

pogodnostima Uz studentske zone i PBZ Educa kredite, za tebe imamo i poseban paket: PBZ Indeks plus studentski paket. Uz njega ćeš dobiti dodatne pogodnosti jer ćeš automatski sudjelovati u Programu uštede Student. Uštedi pri kupnji kod naših partnera plaćanjem American Express® Start Card za studente – da, tvojom prvom American Express karticom!

Svidi li ti se naš paket usluga, u što ne sumnjamo, preporuči nas prijateljima i dovedi ih u jednu od studentskih zona na ugovaranje PBZ Indeks plus studentskog paketa. Zašto? Zato što te čeka nagrada!

Znaš li što je e-Kasica?

E-kasica je inovativan način štednje. To je elektronička verzija “kasice-prasice” kojom automatski štediš sitne iznose prema vlastitim željama i mogućnostima. Mehanizme štednje, poput zaokruživanja računa na prvu sljedeću decimalu, možeš istražiti i odrediti putem internetskog bankarstva.

Ugovoriš li e-Kasicu uz Studentski paket, naplaćena mjesečna naknada za vođenje PBZ Indeks plus studentskog paketa bit će uplaćena u tvoju e-Kasicu, i tako prva tri mjeseca.

Olakšaj si studiranje savjetima s bloga

Uz sve navedene pogodnosti, za tebe imamo i jednu koja će ti se posebno svidjeti. Riječ je o blogu student.pbz.hr na kojem ćeš pronaći mnogo korisnih i praktičnih savjeta, vezanih uz studiranje i studentski život.Osloni se na PBZ i uživaj u studentskim godinama!

Financijske usluge prilagođene studentskom životu

Financijske usluge prilagodili smo kako bi odgovarale tvojem novom studentskom lifestyleu. Proizvode i usluge banke koje ti trebaju u studentskim godinama obuhvatili smo u PBZ Indeks plus studentski paket:

• tekući račun u kunama s dopuštenim prekoračenjem* u visini 1000 kuna i Visa Inspire kartica tekućeg računa za obročnu otplatu bez kamata i naknada u visini 1.000 kuna
• American Express Start Card za studente s limitom potrošnje do 2.000 kuna, za kupnju odjednom ili na rate bez kamata i naknada
• usluge mobilnog i internetskog bankarstva uz mToken
• žiro račun u kunama uz Visa Electron karticu
• tekući račun u stranoj valuti i Visa Electron kartica
• Visa Inspire virtualnu karticu
• mogućnost ugovaranja trajnog naloga sa žiroračuna u kunama na tekući račun u kunama
• izvadak računa na e-mail
* Mjesečna naknada za korištenje svih navedenih usluga iznosi od 3,49 kuna do 4,98 kuna mjesečno, ovisno o paketu Inovacija.

*Na iskorišteni iznos dopuštenog prekoračenja kamatna stopa iznosi 6,40% godišnje, fiksno (EKS 6,40%).