21.04.2020., Zagreb - Igor Jovicevic imenovan je novim trenerom GNK Dinamo. Trener GNK Dinamo Igor Jovicevic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Iz GNK Dinamo Zagreb stigla je i službena potvrda da je novi trener prve momčadi Igor Jovićević. On je do sada bio trener rezervne ekipe, kao i juniora koji su se natjecali u Ligi prvaka za mlade. Tu je postigao zapaženi uspjeh, jer su se ovi mladići dvije sezone za redom plasirali među najboljih osam ekipa Europe.

Jovićević je imao i igračku karijeru, ali ona nikada nije ostvarila svoj puni potencijal. Kao 17-godišnjak je otišao u Real Madrid, gdje je igrao za njihovu rezervnu ekipu, a smatrali su ga jednim od svojih najtalentiranijih igrača. Teška ozljeda koji ju zadobio za vrijeme igranja s Hrvatskom reprezentacijom do 21 godine udaljila ga je od klubova koji imaju kalibar madridskog Reala, ali je nastavio igrati u Kini, Japanu, Brazilu, Francuskoj i Ukrajini. Nakon umirovljenja se odlučio posvetiti trenerskoj karijeri, a preuzimanjem klupe prve ekipe Dinama ostvario je svoj dječački san.

“Navijač sam Dinama prije svega. Ja Dinamo volim od malena, prošao sam cijeli život tu. Ovo mi nije samo posao i sretan sam, ali ovo je tek polazna točka”, rekao je Jovićević u videu kojeg su na svojem YouTube kanalu postavili Modri i posebno se veseli daljnjim izazovima u klubu.