StoryEditor

OBLJETNICA PRVOG FILMA Najveći svjetski labirint kukuruza napravljen u čast James Bondu

Staza labirinta proteže se na 16 kilometara, te obuhvaća područje od 11 hektara na avanturističkoj farmi Richardson u Spring Groveu

27/09/2022 u 06:33 h
13709
UNSPLASH

Najveći kukuruzni labirint na svijetu otkriven je na farmi u Illinoisu u predgrađu Chicaga, napravljen u čast 60. obljetnice prvog filma o slavnom MI6 agentu James Bondu, piše GoodNewsNetwork. U dizajnu labirinta se uz petoricu glumaca, Rogera Moorea, Timothy Daltona, Seana Connerya, Daniela Craiga i Piercea Brosnana, a koji su kroz povijest odglumili ovaj fiktivni lik, mogu vidjeti i Bond djevojka, kockarnica iz Monaka te Bondov legendarni Aston Martin. Staza labirinta proteže se na 16 kilometara, te obuhvaća područje od 11 hektara na avanturističkoj farmi Richardson u Spring Groveu.

"Svake je godine druga tema, a realizacija o James Bonda bila je jako zabavna", rekao je za Reuters George Richardson, suvlasnik Richardson Adventure Farme.

Za izradu samog labirinta korišteni su visoko razvijeni traktori za sadnju kukuruza opremljeni s GPS-om i posebnim zatvaračima. Dok traktor putuje preko polja, sjeme kukuruza se ispušta kako bi se posadio uzorak labirinta, a kada kukuruz dosegne visinu od jednog metra staze se izravnaju kako bi bile lijepe i glatke za hodanje.

https://www.instagram.com/p/CiaEuybAvfM/?hl=en


"Lica su nam najzahtjevnija, ali naš dizajner labirinta, Mazeplay.com, radi sjajan posao 'crtanja' kako bi postigao taj wow faktor", objasnio je Richardson.

Prijašnji labirinti bili su posvećeni sportskim uspjesima timova iz Chicaga, ali i slavnim Beatlesima, napravljen na 50. obljetnice njihove prve snimljene pjesme Love Me Do.

Vezani članci
05. svibanj 2024 00:55