StoryEditor

OTVORENE PRIJAVE Rasco dodjeljuje stipendije za studente strojarskih i elektrotehničkih fakulteta

Uz nadzor njihovih iskusnih inženjera kao mentora, stipendisti rade na najnovijim projektima te po završetku obrazovanja imaju osiguran posao

Autor:
Global
06/10/2022 u 07:21 h
14037
RASCO

Tvrtka Rasco i ove godine stipendira studente strojarskih i elektrotehničkih fakulteta, naročito onih koji dolaze iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko podravske županije. Riječ je o vrijednom iznosu od 3000 kuna mjesečno.

Naime, Rasco više od 20 godina dodjeljuje stipendije za studente koji imaju priliku raditi s visokim tehnologijama i digitaliziranom proizvodnjom. Uz nadzor njihovih iskusnih inženjera kao mentora, stipendisti rade na najnovijim projektima te po završetku obrazovanja imaju osiguran posao.

Studenti će iz prve ruke moći vidjeti kako izgleda proces proizvodnje nekog vozila i to u Rascovoj tvornici u Kalinovcu koja proizvodi više od 80 vrsta vozila za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz njihovih proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe zbog čega su uvijek u potrazi za mladim talentima, novim znanjem i svježim perspektivama u tehnologiji.

Za prijavu na natječaj potrebno je poslati životopis, motivacijsko pismo i prijepis ocjena i to na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem linka.

Vezani članci
25. travanj 2024 19:49