StoryEditor

VALENTINOVO U KSET-U Za zaljubljene buvljak, za vječne samce - zabava

‘Od prošle godine aktivno održavamo buvljake u KSET-u. Imali smo buvljak za Advent, a ovo će biti prvo valentinovsko izdanje‘, rekao je voditelj kluba Marin Capan

03/02/2023 u 13:22 h
14706
UNSPLASH

Klub studenata elektrotehnike (KSET) povodom Dana zaljubljenih organizira buvljak second hand odjeće i rukotvorina. Svi koji i ove godine za svoje partnere kupuju poklone u zadnji čas, mogu obići sajam koji će se održati u KSET-ovim prostorijama pokraj Fakulteta elektrotehnike i računarstva 11. veljače od 10 do 17 sati.

Na svojim stranicama KSET-ovci najavljuju da će se moći pronaći svašta - second hand i vintage komadi odjeće, nakit, ručno izrađene i ukrašene torbe kao i ostali unikatni predmeti iz kućne radinosti. Izlagači su unaprijed dogovoreni. 

"Od prošle godine aktivno održavamo buvljake u KSET-u. Imali smo buvljak za Advent, a ovo će biti prvo valentinovsko izdanje", rekao je voditelj kluba Marin Capan, a dodao je i da je ulaz slobodan za sve koji se odluče doći.

Sajmovi nošene odjeće i rukotvorina sve su popularniji. Capan ističe da je KSET i prije aktivno organizirao buvljake pod nazivom "Trinkets fair", ali su imali zatišje od 2014. godine. Inače volonterska udruga studenata KSET bavi se organizacijom brojnih zanimljivih događanja, a povodom Valentinova održat će i zabavu za vječne samce - "Ne'š umočit ni ovo Valentinovo".

Vezani članci
23. travanj 2024 21:08