StoryEditor

VALENTINOVO U SPLITU Studenti uživali na svečanoj večeri, neki su došli na spoj na slijepo

‘Već treću godinu dolazimo na večeru, ali ovaj put je bolje nego prije. Svake se godine doda nešto novo u ponudu‘, rekao je student Ivan Benotić

15/02/2023 u 09:00 h
<p>Svečana večera u restoranu Kampus<br />
Svečana večera u restoranu KampusBRUNA PAšTAR

Na svečanoj valentinovskoj večeri u restoranu "Kampus" u Splitu imalo je priliku sudjelovati 60 studentskih parovaa sva su mjesta bila rezervirana samo 15 minuta od početka prijavapiše Slobodna Dalmacija

Studente je dočekao koktel dobrodošlice, 2000 lampica, velika disko-kugla, baloni, svijećnjaci i fotokutak s ljuljačkom. Za potpuni dojam gala večere zaslužni su bili glazba uživo te hrana u slijedovima. Takav tip večere postao je jako popularan među studentima.

Na večeri je prvi put bilo i 40 studenata koji su se prijavili na spoj na slijepo. Popunili su prijavnicu, a zatim je žiri Studentskog centra u Splitu na temelju prijavnice spojio potencijalne partnere.   Na večeri je sudjelovao i Jerko Šarić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu te je poručio da su studenti zadovoljni, a ambijent i hrana su također jako dobri. 

https://www.instagram.com/p/CouJkT2DCFl/?hl=en

"Nadamo se da ćemo sa Studentskim centrom u Splitu i dalje raditi na ovakvim stvarima jer uistinu ovakvih večera nema nigdje u Hrvatskoj, pa, prije svega, možemo biti primjer drugima. Kolege iz drugih studentskih zborova nam šalju poruke da možemo biti sretni što imamo nešto ovako u Splitu", izjavio je Šarić. 

image

Svečana večera u restoranu Kampus
Foto: Bruna Paštar
16.2.2023.

BRUNA PAšTAR

Matej Sunara iz splitskog Studentskog centra objasnio je da se nekoliko puta godišnje organiziraju događaji slični ovome. Osim valentinovske večere, organiziraju se i svečane manifestacije poput dočeka studenata, brucošijada i božićnih večera,a iduća svečana prigoda bit će večera za Dan žena na koju su pozvane isključivo pripadnice ljepšeg spola.

Vezani članci
27. srpanj 2024 11:15