StoryEditor

ANKETA Rezime utakmice protiv Albanije- jesu li navijači zadovoljni jučerašnjim nastupom vatrenih

Jučerašnja utakmica s među rivalima 2. kola u skupini B za navijače vatrenih činila se kao prava igra živaca

Autor:
Petra Dončević
20/06/2024 u 08:41 h
<p>Navijači na Svjetskom prvenstvu u Katru<br>
FOTO: Slavko Husnjak<br>
27.12.2022.<br>
Zagreb, Hrvatska</p>
Navijači na Svjetskom prvenstvu u Katru FOTO: Slavko Husnjak 27.12.2022. Zagreb, HrvatskaSLAVKO HUSNJAK

Iznenađenje Albanaca u prvom poluvremenu, pa euforija nakon dva gola za Hrvatsku u drugom poluvremenu i onda naglo razočaranje pogotkom protivnika u produžecima. Jučerašnja utakmica s među rivalima 2. kola u skupini B za navijače vatrenih činila se kao prava igra živaca, posebno nakon teškog poraza od Španjolaca koji su prošle subote savladali naše reprezentativce i na kraju postigli rezultat 3:0. Kafići su jučer vrvjeli od navijača s kojima smo prokomentirali rasplet utakmice.

Tamara Ježić (24), medicinska sestra: "Jako sam razočarana današnjom utakmicom zbog toga što nismo dobro ušli u igru. Prvo poluvrijeme smo jako loše odigrali, a igra je u drugom poluvremenu bila dobra. Mislim da smo mogli pobijediti, samo da su se igrači jednako trudili u prvom poluvremenu kao i u drugom. Trebali su više napadati i ići prema naprijed. Tada bi se stvorilo više prilika i sigurna sam da bi imali veće šanse zabiti gol. Nadam se da će bolje igrati u idućoj utakmici i uspjeti pobijediti Italiju, ali i proći skupinu".

image

Anketa nogomet

GLOBAL

Božidar Štefović (54), zidar: "Uopće nisam zadovoljan igrom Hrvatske u prvom poluvremenu. Igračima je nedostajalo srčanosti i želje za igrom. Također, u obrani im je nedostajala doza agresivnosti. Igrači su trebali čuvati svatko svojeg igrača i tada Albanci uopće ne bi mogli zabiti gol. Drugo poluvrijeme je izgledalo puno bolje i u obrani i u napadu, ali nismo trebali primiti gol u zadnjoj minuti. Šteta je što igrači nisu mogli izdržati tih zadnjih deset minuta utakmice i obraniti se. Trebali su zabiti još jedan gol i riješiti utakmicu, a ovako je nažalost ostalo izjednačeno".

image

Anketa nogomet

GLOBAL

Igor Novaković (35), vatrogasac: "Naravno da nisam zadovoljan izjednačenjem jer sam se nadao pobjedi, kao i svi ostali. Međutim, mislim da je pošteno to što je rezultat na kraju ostao izjednačen, jer naši igrači nisu zaslužili pobjedu s takvom igrom. Nisu se dovoljno potrudili i većinski dio utakmice je izgledalo kao da se samo brane i održavaju na životu. Igra je puno bolje izgledala kad je Dalić uveo mlade igrače. Mislim da bi u utakmici s Italijom oni trebali dobiti veću minutažu i vjerujem da će to tada biti druga priča. Nadam se da će se svi trgnuti, jer ako planiraju i dalje ovako igrati, bolje je da idu kući".

image

Anketa nogomet

GLOBAL
Vezani članci
22. listopad 2024 10:44