StoryEditor

JOB FAIR 2023. Na sajmu poslova predstavit će se 152 poduzeća iz 14 različitih industrija

Sajam se ove godine održava na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljonu 11D

27/04/2023 u 08:40 h
16956
PR

dSPACE, Photomath, Devōt, Span i Infobip samo su neka od 152 poduzeća iz 14 različitih industrija koja će se predstaviti 17. i 18. svibnja na sajmu poslova, poznatijem kao Job Fair. Sajam će se ove godine održati u Paviljonu 11D na Zagrebačkom Velesajmu, a organiziraju ga Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER), Centar karijera FER-a, Savez Studenata FER-a te Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Organizatori su za posjetitelje pripremili 17 radionica, 24 talka, panel raspravu kao i Hot Talk. Prvi dan rezerviran je za predstavnike poduzeća Infinum, Valcon i Decode koji će razgovarati o temi Karijera nakon diplome. Na kraju dana posjetitelji će moći uživati na, već tradicionalnom, Loosen up partiju gdje će u ponudi biti 18 različitih vrsta besplatnih koktela kao i bogati zabavni program u organizaciji Disco sekcije KSET-a.

Hot Talk održat će se drugi dana kada će Hrvoje Čosić, direktor Aircasha, odgovarati na poslovna i privatna pitanja prilikom čega će jesti hranu koja svakim pitanjem postaje ljuća. Broj sudionika je ograničen po svakom sadržaju tako da je potrebno rezervirati svoje mjesto na vrijeme. Treba se registrirati se putem stranice Job Faira da bi se dobio QR kod s kojim se ulazi na sajam, a raspored događanja je dostupan putem linka.

"Drago nam je da i ove godine imamo priliku organizirati Job Fair, koji se pokazao kao jedinstvena prilika za povezivanje i razvijanje odnosa između našeg fakulteta i brojnih poznatih poduzeća koja dolaze iz Hrvatske, ali i iz inozemstva", zaključile su Nikolina Relić, karijerna savjetnica Centra karijera FER-a i Darija Filipović, organizatorica ispred Saveza studenata FER-a.

Global je medijski pokrovitelj Job Faira 2023.

Vezani članci
27. travanj 2024 20:44