StoryEditor

KOMUNIKACIJSKI HORIZONTI Interaktivna konferencija koja sudionicima pomaže da razviju svoje komunikacijske vještine

‘Kako svladati strah od javnog nastupa, postoji li neki ‘trik‘ iz rukava - rado ću sa studenticama i studentima podijeliti svoje ‘sramote‘ javnog nastupanja i iskustva‘, rekao je Igor Weidlich, dramski pisac, novinar i voditelj Kazališta KNAP

08/12/2023 u 15:03 h
18125
UNSPLASH

Kroz interaktivnu konferenciju "Komunikacijski horizonti", prva studentska udruga za odnose s javnošću, PublikaR, omogućit će sudionicima da steknu dublje uvide u svijet komunikacija te stvoriti podlogu za unaprjeđivanje vještina koje su ključne za uspješno poslovanje, osobni razvoj i aktivno sudjelovanje u društvu.

image
PUBLIKAR

Konferencija komunikacijski horizonti održat će se u Stablu znanja 12. prosinca. Kroz ovu konferenciju prolazit će se kroz teme kao što su razvoj komunikacijskih vještina, strah od javnog govora, etike u digitalnom dobu i slično.

"Svi kojima smo se obratili bili su oduševljeni idejom i htjeli su sudjelovati, tako da govornike nije bilo teško pridobiti, više smo se mučili oko datuma i termina koji odgovara svima, ali i to se na kraju uvijek riješi", rekla je Nikolina Klarić, voditeljica udruge PublikaR.

Osim predavanja, na konferenciji će biti i raznih radionica. Neki od govornika su Igor Weidlich, dramski pisac, novinar i predavač, Kristijan Sedak, doktor komunikacijskih znanosti i pokretač Škole javnih nastupa i prezentacijskih vještina te Tin Puljić, doktorski kandidat i svjetski sveučilišni debatni prvak.

O strahu od javnog nastupa govorit će Igor Weidlich.

"Kako svladati taj strah od javnog nastupa, postoji li neki ‘trik‘ iz rukava - rado ću sa studenticama i studentima podijeliti svoje ‘sramote‘ javnog nastupanja i iskustva, a naći će se tu i pokoji korisni savjet. Zato dođite na Komunikacijske horizonte", poručio je Weidlich, dramski pisac, novinar i voditelj Kazališta KNAP.

Osim interaktivnog djela konferencija će i biti i humanitarnog karaktera pa će sudionici moći sudjelovati u humanitarnoj tomboli. Svi prihodi će biti donirani udruzi "Dobra volja".

Program na Komunikacijskim horizontima

Na konferenciji će bit raznih tema. Igor Weidlich će govoriti o strahu od javnog nastupa, Gorki Bajrić o pripremi političara za javni govor, influenser Sven Kranželić o Otkrivanju privatnog života kroz javni govor na društvenim mrežama. Uz njih na konferenciji će biti i Tesa Goldstein i Kristijan Sedak, a Tin Puljić će s debatnim klubom EFZG-a govoriti o osnovama argumentacije.

Vezani članci
29. travanj 2024 18:48