StoryEditor

OBNOVA NA FSB-U Predavanja će uglavnom imati uživo, ali prema ubrzanom programu

Nastava na FSB-u počinje 27. veljače, trajanje školskog sata produžava se s 45 na 60 minuta, a nastava će se održavati i subotom

21/02/2023 u 07:40 h

Fakultet strojarstva i brodogradnje (FSB) obnavlja svoje tri zgrade, pa će predavanja većinom imati uživo, ali prema ubrzanom programu, piše Jutarnji list. Nastava počinje 27. veljače umjesto 6. ožujka. Trajanje sata produžava se s 45 na 60 minuta, a nastava će se održavati i subotama

"Možemo sa sigurnošću potvrditi da će više od dvije trećine nastave biti održano kontaktno na trenutnim lokacijama fakulteta. Uprava aktivno radi na osiguravanju prostora za kontaktnu nastavu, ali postoji mogućnost da će nastava biti provedena online u zadnjem dijelu ljetnog semestra", objasnili su iz dekanata. 

Zgrade FSB-a koje idu u obnovu sagrađene su šezdesetih godina prošlog stoljeća, a radovi su sufinancirani iz fondova Europske unije. S FSB-a poručuju da će u idućoj akademskoj godini biti osigurani adekvatni prostori i laboratoriji na privremenoj lokaciji.

Tribina za studente, na temu provođenja nastave u ljetnom semestru i obnove FSB-a, održat će se danas u 10 sati u dvorani A. Kako stoji na službenoj stranici FSB-a, tribinu će voditi dekan Fakulteta prof. dr. sc. Zdenko Tonković.

Vezani članci
25. travanj 2024 23:48