StoryEditor

OPROŠTAJ OD GRADSKOG VRTA Osijek produžio trajanje polugodišnjih ulaznica najvjernijim navijačima

09/01/2023 u 21:57 h
<p>stadion</p>
stadion

Uprava Nogometnog kluba Osijek odlučila je zahvaliti svojim navijačima koji su kupili polugodišnju ulaznicu. Karta za jesenski dio sezone 2022/23. vrijediti na sve utakmice proljetnog dijela prvenstva koje će biti igrane na Gradskom vrtu.

"Na ovaj način, NK Osijek želi izraziti zahvalnost svim navijačima i simpatizerima na podršci koju pružaju Klubu kroz one lijepe i manje lijepe trenutke, a sve s ciljem da se u nadolazećem periodu dostojno oprostimo od Gradskog vrta i stvorimo uspomene koje ćemo rado prepričavati i na novom stadionu", navode iz kluba na svojoj službenoj stranici

Vlasnici polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/2023. godine imat će prednost u kupovini godišnjih ulaznica nakon otvorenja Osijekovog novog stadiona, Pampas. Kako ne postoji točan datum otvorenja novog stadiona, ne može se kupiti polugodišnja karta za proljetni dio sezone. Do otvorenja stadiona se isključivo mogu prodati samo pojedinačne utakmice.

Nogometni klub Osijek je s realizacijom novog stadiona i kampa započeo 10. travnja 2018. godine kada su davali naznake za novu infrastrukturu Bijelo-plavih, a predstavljanje i službenu potvrdu o gradnji i realizaciji NK Osijek je objavio 19. travnja 2018. godine, prenose Sportske novosti. Novi stadion brojit će 13.000 sjedećih mjesta te će biti najmoderniji stadion u Hrvatskoj. 

Pampas će tako postati glavni stadion Kluba na Dravi nakon Gradskog vrta koji je službeno otvoren 1980. godine, ali je prva utakmica odigrana 1958. godine. Čini se kako će 2023. biti godina u kojoj će NK Osijek odigrati svoju posljednju službenu utakmicu na Gradskom vrtu.

Vezani članci
03. svibanj 2024 05:35