StoryEditor

PROMJENE U DINAMU Igor Bišćan novi je trener zagrebačkog kluba

Igor Bišćan preuzet će kormilo i pokušati preokrenuti loše rezultate iz proteklih nekoliko kola

07/04/2023 u 10:21 h
15761
PIXABAY

Građanski nogometni klub Dinamo povukao je bitne poteze u dizajniranju svoje budućnosti. Svojih dužnosti trenera prve momčadi i sportskog direktora kluba razriješen je Ante Čačić, a nedugo nakon priopćenja o odlasku saznali smo i ime novog trenera – na klupu Modrih sjest će bivši igrač kluba Igor Bišćan koji će pokušati preokrenuti loše rezultate iz proteklih nekoliko kola.

U četvrtak popodnevnim satima klub je u priopćenju za javnost potvrdio tada u medijima poznatu tajnu da je trener Čačić bivši. Neobična situacija odvijala se ujutro kada je tada još službeno kao trener Čačić odradio trening s igračima i održao prigodan govor, prenose Sportske novosti

"Ante Čačić preuzeo je klupu prve momčadi u travnju 2022. godine te je vodio Dinamo u ukupno 49 službenih i šest prijateljskih utakmica. U tom je opusu s plavima upisao 30 pobjeda, deset remija i devet poraza uz gol razliku 101:49. Posebno ističemo fantastične pobjede protiv Chelseaja u grupnoj fazi Lige prvaka i Bodø/Glimta u play-offu", stoji u priopćenju kluba.

Svoju premijernu utakmicu Bišćan će na klupi zagrebačkog kluba imati već ovoga vikenda u dvoboju s Lokomotivom u Kranjčevićevoj. Osim što je bio trener mladih Vatrenih, Igor je u svojoj trenerskoj karijeri trenirao klubove poput Rudeša, Rijeke i slovenskog Maribora,a iz tih angažmana može se pohvaliti s četiri trofeja i plasmanom u četvrtfinale europskog prvenstva s mladim Vatrenima.

Vezani članci
03. svibanj 2024 14:46