StoryEditor

STAR FILM FEST Otvoren poziv za volontiranjem na jubilarnom izdanju popularnog festivala

Što je sigurno, sigurno je - niti jedno izdanje Star Film Festa do sada ne bi bilo toliko uspješno da nije bilo volonterskih snaga

Autor:
Global
08/05/2023 u 10:49 h
17522
MARKO LUJIC

 

Star Film Fest poziva sve ljubitelje filma i festivala da se prijave za volontiranje na ovogodišnjem desetom izdanju Star Film Festa.

Ako želiš saznati kako izgleda organizacija i produkcija festivala ili si samo ljubiteljica ili ljubitelj filmova, od 8. svibnja su otvorene prijave za volontere 10. izdanja Star Film Festa koji se održava od 31. kolovoza do 2. rujna 2023. godine u Sisku.

image
MARKO LUJIC

Što je sigurno, sigurno je - niti jedno izdanje Star Film Festa do sada ne bi bilo toliko uspješno da nije bilo volonterskih snaga, zato ove godine SFF nudi mogućnost volontiranja u raznim sektorima i na raznim pozicijama. Sektori u kojima se može volontirati su: ured za goste, sekcija pripreme festivala, media sektor (ured za odnose s javnošću), info pult, tehnička podrška i volontiranje u foto & video sekciji.

Prijave za volontere su otvorene do 1. kolovoza 2023. godine, a za prijavu je jedino potrebno ispuniti online prijavnicu. O rezultatima prijava biti ćete obaviješteni putem maila, a sva pitanja možete uputit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Global je medijski pokrovitelj Star Film Festa

Vezani članci
04. listopad 2023 00:35