StoryEditor

STVARNA ‘IGRA LIGNJE‘ Stiže natjecanje s najvećom nagradom u povijesti reality televizije

Emisija neće biti okrutna poput serije, ali nagrada za pobjednika je velika, četiri i pol milijuna dolara za koje će se natjecati više od 400 igrača

19/05/2023 u 11:42 h
17814
Pixabay

Iz Netflixa je objavljeno da ovog studenog stiže "Igra lignje: Izazov" ("Squid Game: The Challenge"), reality show koji je baziran na istoimenoj hit seriji.

Kažu da će nova emisija pretvoriti južnokorejsku seriju u najveće reality natjecanje ikada. Čini ga deset epizoda koje su snimljene u Ujedinjenom Kraljevstvu. Inače, u seriji "Igra lignje", koja je lansirana 2021. godine, radi se upravo o igri u kojoj se natjecatelji bore za novčanu nagradu, ali riječ je o igri preživljavanja u kojoj samo pobjednik ostaje na životu. Reality show neće biti okrutan poput serije, ali nagrada za pobjednika je velika: četiri i pol milijuna dolara za koje će se natjecati više od 400 igrača. Natjecatelji moraju biti stariji od 21 godinu, a riječ je o najvećoj novčanoj nagradi u povijesti reality televizije.

"Igrači će biti stavljeni na test u nizu igara inspiriranih serijom, zajedno s nekim iznenađujućim novim dodacima koji će ih dovesti do njihovih granica", istaknuli su iz Netflixa.

Vijest o snimanju reality emisije Netflix je najavio već prošle godine, a neki portali kao Variety i Rolling Stone, pisali su o navodno lošim uvjetima za natjecatelje tijekom snimanja. Netflix je te optužbe odbacio, iako je potvrdio da je troje natjecatelja primilo medicinsku pomoć, piše Deadline. Osim reality emisije, u tijeku je i snimanje druge sezone serije.

Vezani članci
24. travanj 2024 10:20