StoryEditor

SCOOL FEST Tisuće studenata partijat će uz KUKU$, Mineu & I Bee - i to besplatno

SCool Fest organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa zagrebačkim Studentskim centrom, a već sada, s nepotpunim line upom, interes studenata, poručuju organizatori, prilično je velik
Autor:
Global.
22/05/2019 u 23:01 h
SCool Fest 2018
SCool Fest 2018JAN HUMSKI

Jedan od najvećih studentskih festivala, SCool Fest održat će se i ove godine u prostorijama Studentskog Centra u Zagrebu uz mnoga zanimljiva glazbena imena. Neki od izvođača koji su poznati za ovo peto izdanje festivala su TBF, KUKU$, Petar Dundov, Let 3 & El Combo, Kuzma & Shaka Zulu, a ovom su se popisu nedavno pridružili Minea & I Bee, Svemirko te DJ Sasha Barthezz.

Ovaj festival održat će se 7. i 8. lipnja, a kao i prethodnih godina, ulaz na događaj besplatan je za sve koji svoje ulaznice rezerviraju na vrijeme. Ulaznice se rezerviraju posebno za svaki dan festivala.

SCool Fest organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa zagrebačkim Studentskim centrom, a već sada, s nepotpunim line upom, interes studenata, poručuju organizatori, prilično je velik. Riječ je o dvodnevnom festivalu koji se sastoji od koncerata na otvorenom i after partyja, čija su prošla izdanja obilježila poznata imena kao što su Dječaci, Brkovi, Nipplepeople, Krešo Bengalka. Hoće li se neka od njih ponoviti, još nije sigurno, no dobar provod zajamčen je svima.

Ulaz je besplatan za sve koji svoje ulaznice rezerviraju na vrijeme, posebno za svaki dan festivala

"Bila sam prošle godine na nagovor prijateljice, prvi put. Bila sam malo sumnjičava jer ovo nije tip glazbe koji inače slušam, ali ta atmosfera definitivno je razlog zašto sam i ove godine rezervirala kartu. Ovog puta sam ja pozvala ostale prijatelje jer mislim da je ovo super prigoda da upoznamo još više ljudi, studenata i to sve u nekoj opuštenoj atmosferi", priznala je Ana, studentica treće godine ekonomije.

"Drago mi je da postoji netko tko misli i na studente koji si možda ne mogu priuštiti sve ove skupe festivale za koje se mora izdvojiti više stotina kuna. Nisam bio prošle godine, ali sam čuo za ovaj festival od prijateljice i ljudi su općenito zadovoljni, tako da sam ove godine odlučio otići provjeriti je li sve to tako kao što govore", rekao je Leon, student Fakulteta organizacije i informatike.

25. travanj 2024 12:05