Foto: PR

Na prvi dan jeseni Deichmann je predstavio svoju najnoviju kolekciju namijenjenu za nadolazeću modnu sezonu jesen/zimu 2021. Predstavljena kolekcija prilagođena je različitim stilovima pa se na policama Deichmannovih trgovina mogu pronaći sportski, glamurozni ili ležerni modeli u popularnim jesenskim bojama.

Foto: PR

Kao i proteklih nekoliko sezona, i ove su godine veliki modni hit glomazni modeli. Oni se kombiniraju s haljinama, sakoima, elegantnim i sportskim komadima. Ovo je kolekcija u kojoj se glamur i sport međusobno ne isključuju, a trend nastavlja obuća s elementima modernog retro izgleda. U modu se zasigurno vraćaju chelsea cipele koje svojom jednostavnošću predstavljaju otmjenost i eleganciju.

Foto: Majda Ilić / GLOBAL

U fokusu nove sezone nalaze se detalji. Tako će se u velikoj mjeri nositi zakovice, grubi potplati, rupice i velike kopče. Velik dio modela iz nove kolekcije poprima popularne jesenske tonove: kaki, smeđe, tamno crvene, bež ili pak sivo-smeđa boja. Također, vrlo su popularne i svjetlije nijanse poput prljavo bijele, boje pijeska ili krem boje. Glavna su obilježja nove Deichmann kolekcije, koja će obogatiti svaku modnu kombinaciju, stil i funkcionalnost.

Deichmann je tvrtka za prodaju obuće i modnih dodataka osnovana u Njemačkoj 1913. godine. Osnivač tvrtke čije se sjedište nalazi u Essenu jest poduzetnik Heinz-Horst Deichmann. Danas je tvrtka proširena na 26 država i broji oko 3800 poslovnica. Od 2006. godine Deichmann posluje u Hrvatskoj.