Trinaesti INmusic festival održat će se od 25. do 27. lipnja 2018., na Otoku mladosti na zagrebačkom Jarunu, a kako bi posjetitelji bezbrižno uživali u sjajnim glazbenim imenima i bogatom programu bez suvišna čekanja u redovima, ponovno je osigurano bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje Mastercard contactless karticama OTP banke, ali i svim ostalim beskontaktnim karticama, kao i festivalskim karticama.

O kvaliteti dosad najavljenog lineupa govori to da je blagdanski paket rasprodan mnogo prije nego inače, pa su ulaznice u poslovnicama banke dostupne već od kraja prosinca. Svi koji još razmišljaju o nabavi ulaznica mogu to napraviti u više od stotinu poslovnica OTP banke u Hrvatskoj.

Oni koji pak žele okušati sreću i osvojiti ulaznice moći će to napraviti u dva nova kruga dobro poznatog kviza “Upadni na INmusic” koji banka organizira na Facebooku. Tridesetoro s(p)retnika tako su već osvojili svoje primjerke blagdanskih paketa početkom prosinca, a novi krugovi kviza mogu se očekivati tijekom proljeća.

Oni koji pak žele okušati sreću i osvojiti ulaznice moći će to napraviti u dva nova kruga dobro poznatog kviza ‘Upadni na INmusic’ koji banka organizira na Facebooku

Kao što već sigurno znate, Nick Cave and the Band Seeds, Queens Of The Stone Age i Skunk Anansie bit će ovogodišnji headlineri INmusic festivala. Josh Homme i vrhunska četvorka na INmusic #13 dolaze ravno iz kalifornijske pustinje i donose rifove s hvaljenog novog albuma “Villains”, a Skunk Anansie se vraćaju održati obećanje dano 2016. kad nisu nastupili zbog bolesti tako da će nam ljeto početi uz dobro poznate hitove poput “Secretly”, “Hedonism”, “Weak” i mnoge druge.

Nick Cave se ovim odužio za izostanak iz Hrvatske prošle jeseni; tko je imao prigodu vidjeti koncerte održane u listopadu u Beogradu i Ljubljani, zna da Zagreb očekuje fantastična glazbena poslastica. Osim velike trojke, INmusic je već najavio i punk-rokere Franka Cartera & The Rattlesnakes, velikane grungea Alice In Chains, kultne indierokere The Kills i legendarnog Davida Byrnea, frontmana i kreativnu snagu legendarnih Talking Headsa.