StoryEditor

CM WEEK Počinje pravi ‘festival‘ 21. stoljeća. Učite o content managementu od stručnjaka

Mnogi poznati medijski stručnjaci održat će predavanja i radionice na Grafičkom fakultetu, u dvorani A

Autor:
Iva Miljković
21/04/2024 u 08:00 h
18293
ESTUDENT

Zanima te kako na zanimljiv i kreativan način urediti neki medijski sadržaj, ili pak želiš poboljšati svoje vještine u samom kreiranju videa? eStudentov najnoviji projekt Content management week (CM Week) pruža ti upravo to.

Idući tjedan, od ponedjeljka, 22. travnja do petka, 26. travnja studenti marketinga, multimedije, PR-a i vizualnih komunikacija, kao i svi oni koje zanimaju ta područja, imaju priliku sudjelovati u brojnim radionicama, predavanjima te panelima koje će voditi mnogi poznati medijski stručnjaci. Sva predavanja održat će se na Grafičkom fakultetu, u dvorani A.

Pregled programa

Program je podijeljen po područjima, pa tako u ponedjeljak studenti mogu očekivati teme vezane uz samu izradu content sadržaja. Neki od predavača bit će creative director, Luka Mavretić. Drugog dana, u utorak, dotaknut će se tema vezanih uz samu komunikaciju u medijskom svijetu. Profesorica Marija Volarević pričat će o prepoznavanju dezinformacija u medijima.

U srijedu će teme predavanja biti dizajniranje dobre kampanje i branda. Sara Pejković, Aneta Matica i Nikola Žinić neki su od predavača. Četvrti dan CM Weeka obilježit će teme snimanja, izrade logotipa i produkcije. Matija Holjevac govorit će o video produkciji u malom prstu.

CM Week završit će u petak s voditeljima podcasta te poznatim content kreatorima. Emili Dragaš, Igor Jadan, Lada Kušec Deči i Niko Čuturić tiktokeri su koje imate priliku slušati u petak. Stižu i Gaj Tomaš (podcast Blisku susreti jezične vrste) te Vinko Mihaljević, vlasnik branda LOOD, koji će govoriti o svojim iskustvima snimanja podcasta.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete na poveznici, gdje možete pronaći i ostale detalje o programu.

Vezani članci
07. svibanj 2024 09:51