StoryEditor

ELON MUSK Superfanovi milijarderu izradili spomenik, samo glava izrađivala se 700 sati

Izrada kipa koštala je više od 600.000 dolara

15/11/2022 u 22:00 h
<p>Elon Musk<br />
 </p>
Elon Musk  PIXABAY

Fanovi milijardera Elona Muska izradili su spomenik njemu u čast, prenosi Hina. Aluminijski kip prikazuje Elonovu glavu pričvršćenu za stilizirano tijelo koze dok istovremeno jaše na raketi. Kip je dug više od deset metara, a njegova izrada koštala je više od 600.000 dolara. Dizajnirali su ga kanadski kipari Kevin i Michelle Stone, a samo za izradu glave trebalo im je više od 700 sati.

Spomenik najbogatijem čovjeku na svijetu naručila je tvrtka za kriptovalute Elon GOAT Token ($EGT), a za to su se odlučili "u čast njegovih brojnih postignuća i predanosti kriptovalutama". Krajem mjeseca skulpturu planiraju predstaviti te pokloniti milijarderu na njegovom radnom mjestu u Austinu. Na svojoj web stranici uz odbrojavanje do dana isporuke, pozivaju svih da im se pridruže u traženju Muska da preuzme ovaj "povijesni dar".

"Doista samo želimo upoznati tipa i pokloniti mu kip, uostalom, on je najinovativniji čovjek na svijetu, stoga GOAT znači Greatest Of All Time", rekli su iz tvrtke.

O Musku se u posljednjim tjednima pisalo zbog kupnje Twittera te masovnih otkaza koje je podijelio svega nekoliko dana nakon.

Vezani članci
07. svibanj 2024 17:14