StoryEditor

FILMOLJUPCI, POZOR Drive in Kino ponovno u Zagrebu i to na novoj lokaciji

Sljedeći vikend započet će domaćom komedijom ‘Svećenikova djeca‘, a velika završnica u planu je 28. travnja s filmom ‘Klub boraca‘

Autor:
Lucija Tomić-Bobaš
21/04/2024 u 13:55 h
18294
FACEBOOK

U vremenu kada su filmovi svakodnevno dostupni i kada nas od filmskih minuta dijeli svega par klikova, Drive in Kino donosi pravo osvježenje. I ove godine studenti Hrvatske studentske asocijacije pobrinuli su se da donesu nezaboravnu avanturu gledanja filmova pod otvorenim nebom. Umjesto Kockice, ove godine filmove gledamo na Parkiralištu Tržnice Borongaj.

Što je na repertoaru

Među ovogodišnjim šarolikim opusom filmova, zasigurno će svatko pronaći nešto za sebe. Od filmova koji će oduševiti djecu, do domaće kinematografije i filmova koji su stekli status evergreena. Ove subote održana je prva filmska večer, a otvorio ju je animirani film "Potraga za Nemom". Večeras je na redu "Vrag nosi Pradu".

Sljedeći vikend započet će domaćom komedijom "Svećenikova djeca", koja će se prikazivati 27. travnja. Velika završnica u planu je za 28. travnja s filmom "Klub boraca".

Ulaz je besplatan

Iako projekcije filmova započinju u 21 sat, okupljanje započinje već u 18 sati, a cijeli program traje do 23 sata. Osim filmova, posjetitelji će moći sudjelovati u kvizu ili radionicama za djecu i poslužiti se hranom i pićem sponzora. Ako nemate auto, bez brige, na lokaciji je osigurana zona gdje se možete smjestiti i pogledati film.

Novost ove godine je promjena lokacije s Prisavlja na Borongaj. Tradicija na Kockici duga 11 godina napuštena je zbog rastućeg broja posjetitelja i potrebom za više kapaciteta.

"Ipak, vjerujemo kako ćete uživati s nama u potpuno novom ruhu ove godine na Parkiralištu Tržnica Borongaj", poručuju orgaizatori.

Vezani članci
04. svibanj 2024 05:24