StoryEditor

FINANCIAL WEEK ‘Nije sve u novcu, ima nešto i u parama‘

Projekt eSTUDENTa uspješno uplovljava u osmu godinu svog postojanja i okuplja vrsne predavače iz svijeta financija
Autor:
Global.
12/12/2019 u 15:54 h
Financial Week 2019.
Financial Week 2019.PROMO

Ljubitelji financija i računovodstva, kao i svi oni koji žele nešto više naučiti o aktualnim temama iz tih područja, priliku će dobiti na ovogodišnjem Financial Week-u. Projekt edukativnog karaktera održat će se u tjednu od 16. do 20. prosinca 2019. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u organizaciji eSTUDENTa.

U petodnevnom programu gostovat će ukupno šestero predavača iz struke, među kojima su voditelj Škole pametnih financija Boris Blažević, dopredsjednik Udruženja poslovanja nekretninama pri HGK Borislav Vujović, direktorica kartičnog poslovanja u Zagrebačkoj banci Nikolina Cvitanović, viši savjetnik HNB-a u Direkciji za europsku suradnju Mislav Brkić, direktor i osnivač Mazarsa Kristian Cinotti te senior assistant u financijskom savjetovanju u Mazarsu Mario Kovačević.

Teme predavanja raznolike su, a jedna od zanimljivosti jest da će posljednjeg dana biti održana radionica pod nazivom "Analiza financijskih izvještaja i budućnost izvještavanja". Osmišljena je kao nastavak istoimenog predavanja koje se održava dan ranije pa će tako svi prisutni teoriju moći ponoviti i u praksi.

Termine i rasporede predavanja po dvoranama moguće je pronaći na mrežnim stranicama eSTUDENTa te na Facebook stranici događaja Financial Week 2019.

26. travanj 2024 20:50