Foto: YouTube Screenshot

Popularni sitcom Prijatelji vraća se na Stage 24 Warner Bros. studija u Burbanku više od 15 godina nakon završetka emitiranja, prenosi Variety.

O ponovnom okupljanju Rachel, Monice, Rossa, Phoebe, Chandlera i Joeya šuška se od prošle jeseni, a već mjesecima nadu u vjernim obožavateljima potiču glavni glumci – Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Courtney Cox, Lisa Kudrow i Matthew Perry, stavljajući objave teasera iz starih epizoda.

Objavama zajedničke fotografije s istim opisom “Događa se”, planetarno poznati Prijatelji potvrdili su nagađanja, a u svojim su objavama na Instagramu označili streaming servis HBO Max koji je otkupio prava na seriju “Friends” za 425 milijuna dolara, prenosi BBC.

Zajedno sa Emmom Conway i Jamesom Longmanom u produkciji će sudjelovati i glumci, a Aniston, Schwimmer, LeBlanc, Cox, Kudrow i Perry za svoje će uloge dobiti 2,5 milijuna dolara, pronosi Variety.

Povlačenjem s Netflixa sitcom od kraja 2019. nije dostupan na američkom tržištu što je uzrokovalo naglo utrostručavanje prodaje fizički i digitalno dostupnih verzija “Prijatelja”, a HBO Max je početak emitiraja najavio za svibanj. Točan datum tek treba biti objavljen.