StoryEditor

MLADA NADA MARTA DUJMOVIĆ ‘Umjesto epizode više na Netflixu uložila sam dodatan trud u strategiju koja mi je donijela priznanje‘

Kolegica je pokazala izvrsne teorijske i praktične vještine pri izradi komunikacijskog plana i zasluženo osvojila prestižnu studentsku nagradu krovne strukovne udruge, naglasio je Martin mentor izv. prof. dr. sc. Hrvoje Jakopović

06/12/2022 u 17:09 h
14414
INSTAGRAM

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodijelila je godišnje studentske nagrade "Mlada nada". Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: diplomski, završni, seminarski rad te komunikacijski plan, a jedna od ovogodišnjih dobitnica je Marta Dujmović, studentica završne godine studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

'Odlučila sam i uspjela'

"Nagrada 'Mlada nada' omogućuje prepoznavanje iznimnih studentskih ostvarenja u području komunikacijskih znanosti s posebnim naglaskom na odnose s javnošću", istaknuo je Predstojnik Odsjeka za strateško komuniciranje Hrvoje Jakopović s FPZG-a, ujedno i Martin mentor. Jakopović ističe da se nagrada 'Mlada nada' tijekom godina iskristalizirala kao najznačajnije priznanje za studentske radove i projekte posvećene odnosima s javnošću i strateškom komuniciranju, što se najbolje očituje u sve većem broju prijava na natječaj iz godine u godinu.

image
INSTAGRAM

Marta Dujmović osvojila je nagradu u kategoriji komunikacijskog plana, a nagrađena je njezina komunikacijska strategija za brend Bioderma.

"Već sam prošle godine odlučila da ću dati sve od sebe na diplomskom studiju i maksimalno iskoristiti sve prilike koje mi se pružaju kao studentici odnosa s javnošću", objasnila je Marta, koja se već na trećoj godini studija opredijelila za smjer odnosi s javnošću, a i na diplomskom studiju odlučila je usavršavati se upravo u tom smjeru. Tako je u sklopu kolegija "Strategije odnosa s javnošću" kod profesora Hrvoja Jakopovica dobila zadatak napisati svoj prvi komunikacijski plan.

"Odlučila sam da će se taj prvi pamtiti. I uspjela sam!", ponosna je Marta.

Promicanje izvrsnosti i motiviranje studenata

Istaknula je da je duga radila na usavršavanju komunikacijske strategije omiljenog skin care brenda Bioderma kojom je predložila implementaciju nove komunikacije na društvenim mrežama.

"Moram priznati da sam veoma ponosna na sebe jer sam umjesto epizode više na Netflixu uložila više truda u strategiju koja mi je i donijela ovo priznanje", napomenula je.

image
FACEBOOK (FPZG)

Na Martin uspjeh ponosan je i njezin mentor.

"Kolegica je pokazala izvrsne teorijske i praktične vještine pri izradi komunikacijskog plana i zasluženo osvojila prestižnu studentsku nagradu krovne strukovne udruge", naglasio je profesor Jakopović.

Cilj nagrade je promicanje izvrsnosti među studentima i njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću. Najbolje radove ove godine pripala stručnom žiriju kojeg čine Tamara Meleš, Tanja Grmuša, Anja Špoljarić, Dejan Gluvačević i Anita Glavaš Vujić. Od ukupno 20 prijava morali su odabrati najbolje radove iz svake od kategorija. Kriteriji za ocjenjivanje su: stručnost i ozbiljnost pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost.

Vezani članci
24. travanj 2024 04:21