StoryEditor

POTRES U TURSKOJ Reprezentativac Atsu pronađen živ ispod ruševina

U seriji snažnih potresa koji su pogodili Tursku i Siriju prema posljednjim izvješćima poginulo je više od 5000 ljudi

07/02/2023 u 20:00 h
14747
PIXABAY

Ganski nogometni reprezentativac Christian Atsu pronađen je živ, ali ozlijeđen u ruševinama zgrade u gradu Hatayu nakon snažnog potresa koji je pogodio Tursku u ponedjeljak, piše Hina. Dopredsjednik Atsuova kluba Hatayspora, Mustafa Ozak potvrdio je ovu vijest, ali je dodao i da su nažalost neki članovi kluba još uvijek zarobljeni.

"Christian Atsu je izvučen ozlijeđen. Nažalost, naš sportski direktor Taner Savut i dalje je ispod ruševina", kazao je Ozak.

Atsu je inače u Hatayspor stigao u rujnu prošle godine te prije dva dana postigao prvi pogodak u za turski klub u pobjedi protiv Kasimpase. Prethodno je nastupao za engleske premierligaše Chelsea, Everton, Bournemouth i Newcastle United, a za reprezentaciju Gane upisao je 65 nastupa.

Njegovi suigrači Onur Ergun i Burak Oksuz također su pronađeni živi u ruševinama, kao i nekolicina drugih igrača turskog prvoligaša te članovi medicinskog osoblja Hatayaspora, Ekrem Eksioglu i Osman Ates, prenosi Eurosport.

U seriji snažnih potresa koji su pogodili Tursku i Siriju prema posljednjim izvješćima poginulo je više od 5000 ljudi. Među njima je i vratar drugoligaša Malatayaspora Ahmet Ejup, prenose Sportske novosti.

Vezani članci
03. svibanj 2024 04:39