StoryEditor

STIGLE JU EMOCIJE Britney Spears plakala dok je gledala dokumentarac o svom životu

‘Uvijek su me osuđivali, vrijeđali, sramotili, a to čine i danas‘, rekla je popularna pjevačica
Autor:
Tekst: Inka Rutić
02/04/2021 u 14:15 h
Britney Spears<br />
Britney SpearsYOUTUBE SCREENSHOT
Nakon što je odgledala dio potresnog dokumentarca "Framing Britney Spears", američka je pjevačica Spears priznala da je film ostavio snažan utisak na nju. Plakala je dva tjedna nakon pogledanih potresnih dijelova filma, ali i načina na koji je u njemu prikazana, piše CNN.

‘Uvijek su me vrijeđali, sramotili...‘

Na svom Instagram profilu objavila je videozapis ispod kojega je napisala da se o njezinom životu stalno spekulira i budno prati, a da se nju osuđuje cijeli život. "Mediji su me uvijek osuđivali… vrijeđali, sramotili… to čine i danas", napisala je.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

The New York Times plasirao je dokumentarac redateljice i producentice Samanthe Stark koji se bavi do sad nepoznatim detaljima iz života Britney Spears. Vlastitom bankovnom računu pjevačica nema pristup, a jedna od glavnih tema filma je i sudska bitka s ocem Jamiejem, koji želi imati kontrolu nad njezinim životom. On je, naime, preuzeo kontrolu nad njezinim financijama nakon prvog javnog psihičkog sloma koji je doživjela prije više od deset godina. Dobila je podršku mnogih, kao i kolega s estrade koji očekuju da će Britney uskoro biti samostalna te da njezin otac više neće imati kontrolu nad njom, prenosi HINA. Pjevačica je pokrenula i parnicu da bi oduzela ocu ulogu skrbnika. Priznala je da ga se boji i da želi da mu se oduzme skrbništvo, no u kolovozu prethodne godine spor je izgubila.

Smatraju da su prikazani kao zlikovci

"Njezin otac i ostali u konzervatorskoj upravi nisu nimalo sretni, smatraju da su prikazani kao zlikovci koji Britney otimaju novac, a zapravo joj, tvrde, pokušavaju pomoći da vodi normalan život i ostane na sigurnom mjestu", rekli su izvori bliski pjevačici, prenosi Jutarnji list. https://www.youtube.com/watch?v=n1wRN5muenY Producenti su se u tom dokumentarnom filmu dotaknuli i početaka pjevačice kao mlade zvijezde, teme o hiperseksualiziranom načinu na koji je predstavljena, ali i raznih drugih stvari. Popularna pjevačica nije javno iznosila dojmove o dokumentarcu sve do nedavno kada je rekla da je pogledala dio filma, ali da u njemu nije uživala. "Svaki dan donosi mi radost! Nisam ovdje da budem savršena… Savršeno je dosadno… Ovdje sam da pružim dobrotu", napisala je 39-godišnja pjevačica u objavi uz pjesmu "Crazy" grupe Aerosmith.
24. travanj 2024 04:33